Close
Close
 

    Personvernerklæring

    Innledning

    Toolmatic respekterer personvernet til alle brukere av dets nettside og tjenester, og behandler personopplysningene fortrolig. Vi bruker dine personopplysninger for å kunne behandle dine forespørsler så raskt og smidig som mulig, og for å optimalisere vår tjenesteytelse. Vi kommer kun til å bruke opplysningene dine til markedsføringsformål med din godkjenning.

    I denne erklæringen leser du om hvordan vi behandler disse opplysningene og til hvilke formål vi bruker dem.

    Hvem er ansvarlig for mine personopplysninger?

    Denne personvernerklæringen gjelder for behandlingen av opplysninger som utføres av Toolmatic og dets tilknyttede selskaper (heretter kalt «Boels»). Den ansvarlige for behandlingen av personopplysningene er Boels. Vi kommer ikke til å selge dine personopplysninger til tredjepart.

    Hvilke personopplysninger vil bli lagret?

    Lagrede opplysninger dreier seg om de opplysningene du gir oss, og opplysninger om besøk i våre online kanaler. Dette gjelder for eksempel:

    Henting og levering av våre produkter: når du leier eller kjøper produkter vil vi behandle de personopplysningene du gir oss. For eksempel opplysninger om navn, adresse, bosted og økonomisk informasjon.
    Opprette en konto: opplysningene du oppgir ved opprettelse av en konto, slik som e-postadressen din og brukernavnet ditt.
    Forespørsler etter produkter eller tjenester via nettsidene og appene våre: de opplysningene du oppgir når du forespør et produkt (f.eks. en katalog) slik som e-postadressen din
    Bruk av nettsider og apper: opplysninger ved bruk av nettsider og apper slik som de besøkte sidene

    Hvordan blir personopplysningene mine brukt?

    Opplysningene kan bli brukt til:

    • Å behandle bestillinger og returer
    • Å opprette en personlig konto
    • Å ta kontakt i tilfelle problemer eller spørsmål ved en bestilling
    • Å informere om nye og/eller endrede tjenester
    • Markedsføringsformål som sending av nyhetsbrev og direkte tilbud
    • Å lage analyser for å forbedre tjenesteytelsen vår
    • Å generere administrasjonsinformasjon for utvikling av produkter og tjenester
    • Å forebygge misbruk og uriktig bruk av tjenestene våre

    Hvor lenge lagres opplysningene mine?

    Boels lagrer ikke opplysningene dine lenger en det som er nødvendig for å gjennomføre det formålet de ble samlet inn for, eller så lenge lovverket pålegger det.

    Hva er mine rettigheter?

    Du har når som helst rett til å be om informasjon angående dine personopplysninger (kostnadsfritt én gang per år). Hvis opplysningene skulle være feilaktige, ufullstendige eller ikke lenger gyldige, kan du be om å få dem endret/slettet. Hvis du ønsker å be om få, slette eller endre dine personopplysninger kan dette gjøres via privacy@boels.com. For å unngå misbruk kan vi be deg om å identifisere deg på tilstrekkelig måte.

    Vi kan ikke slette opplysningene i tilfeller der vi er lovpålagte å lagre disse, som f.eks. i forbindelse med bokføringsregler, eller når det er andre grunner med hjemmel i lov til å lagre slike opplysninger, som f.eks. ubetalt gjeld.

    Hvordan blir personopplysningene mine sikret?

    Boels benytter seg av både tekniske og organisatoriske tiltak for å beskytte personopplysningene, slik som for eksempel kryptering av sensitiv informasjon og bruk av adgangskontroll til våre lokasjoner, og autorisasjon for begrensede medarbeidergrupper. Vi forbedrer kontinuerlig våre sikkerhetstiltak i tilfeller med teknologiske fremskritt og utviklinger.

    Boels’ nettsider kan tilby deg muligheten til å klikke deg videre til andre nettsider som ikke er tilknyttet Boels. Boels har ingen påvirkning på innholdet eller andre kjennetegn på disse nettstedene eller nettsidene, og er ikke under noen omstendighet ansvarlig for disses innhold eller kjennetegn.

    Bruk av informasjonskapsler

    Boels bruker informasjonskapsler. En informasjonskapsel er en liten fil som sendes til datamaskinen din sammen med sidene til nettstedet vårt, og som lagres av nettleseren din på datamaskinen din, mobiltelefonen din eller nettbrettet ditt.

    Nettsiden vår bruker informasjonskapsler til å forenkle innloggingen på nettsidene våre, til å fylle handlekurven din og til å huske dine innstillinger og hva du foretrekker. Du kan slå av disse informasjonskapslene gjennom nettleseren din, men dette kan påvirke brukeropplevelsen på nettsiden negativt.

    Bare du kan slette informasjonskapsler, siden de lagres på datamaskinen din, mobiltelefonen din eller nettbrettet ditt. Se bruksanvisningen for nettleseren din for informasjon om hvordan du kan slette informasjonskapsler.

    Tredjeparts informasjonskapsler

    Boels benytter seg av informasjonskapsler fra tredjepart for å samle statistikk for analyseverktøy som Google Analytics og Hotjar. Boels bruker denne tjenesten til å få innsikt i hvordan de besøkende bruker nettsiden.

    Informasjonen som Google samler inn blir anonymisert i så stor grad som mulig. Din IP-adresse blir ikke lagret.

    Endringer i personvernerklæringen

    Personvernerklæringen kan endres. Se denne siden for å se om det er blitt gjennomført endringer.

    Kontakt

    Toolmatic
    Dr. Nolenslaan 140
    6136 GV Sittard
    Nederland

    0047 64 86 12 00

    E-post:                 privacy@boels.com 

    Hensikten med denne personvernerklæringen er å informere deg om hvordan vi behandler dine opplysninger. Hvis du skulle ha spørsmål i forbindelse med dette kan disse stilles til privacy@boels.com.